tiistai 2. helmikuuta 2016

Viiden Kirjan Haaste

Sain Jassulta haasteen, kiitos! Viisi kirjaa on aika hankala valita, lähes joka kohtaan sopisi montakin, eikä välttämättä edes yksittäisiä kirjoja vaan puhutaan kirjasarjoista.. :D


Kirja, jota luen parhaillaan
Vähän on tullut tämä nyt tavaksi, useampi kirja samaan aikaan kesken. Tällä hetkellä kaksi, loppusuoralla on Shades of Earth, ja Pretties alkupäässä. Operaatio Huulitulikin tuli luettua näiden ollessa kesken, siinä ei tosin kauaa nokka tuhissut. Samoin Auringon ydin meni samaan aikaan näiden kanssa.

Kirja, josta pidin lapsena
Melkein mahdoton vastata! Luin jo lapsena todella paljon. Isoja, paksuja ihania satukirjoja, mitä tahansa kaikkialta maailmasta. Muutama vanha, ja kovin rakastettu kirja on kulkenut mukana omaan kotiin, ja kuten näkyy, Astrid Lindgren on vahvasti edustettuna. Taitaa olla ykkönen tuo Peppi.. :)
Eukko Pikkurilli on myös ihana, onko muille tuttu?


Kirja, joka jäi kesken
Johanna Sinisalo, Ennen päivänlaskua ei voi. En tiedä miksi, kaikista kehuista huolimatta ei jaksanut. Ehkä joku toinen kerta.

Kirja, joka teki vaikutuksen
Jatketaan Sinisalolla, Auringon ydin. Ihan mahtava lukukokemus.  Pitää hankkia omaan hyllyyn, nyt olen sen jo kahdesti lukenut.

Kirja, johon palaan uudestaan
Tämäkin on äärimmäisen vaikea, luen tiettyjä kirjoja niin usein uudestaan, vaikea valita yhtä ainoaa.. :D Potterit, Nälkäpelit.. Linnunrata-viisiosainen trilogia.. Yksi yksittäinen teos tulee nyt mieleen noiden lisäksi, Ready Player One. Ihan mahtava, tuskin maltan odottaa elokuvaa, saa nähdä miten hyvin se toteutetaan. Montako kertaa ärsyynnyn milloin mistäkin, "ei se noin mennyt!"

Kiitos haasteesta! :)
Haaste eteenpäin: Katarooma

4 kommenttia:

 1. Kiitos haasteesta! Hihii, mulla on hyllyssä Eukko Pikkurilli ja siitä tykkäsin lapsena kovasti. ^_^

  VastaaPoista
 2. Kiva että ehdit vastailla ja vielä näin nopeasti :D Astrid Lindgrenin kirjat ovat niin suloisia ja elämäniloisia <3 Sinisalon Ennen päivänlaskua ei voi -kirjasta en kauhesti tykännyt, mutta nyt vuoroaan odottaa hyllyssä Kädettömät kuninkaat -novellikirja. Toivottavasti on parempi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haasteet on kivoja :) Joo, sen olenkin lukenut. Muutama semmoinen novelli siinä oli mistä en kyllä koko kirjaa jaksaisi lukea mutta monta tosi hyvää.. :)

   Poista