sunnuntai 2. elokuuta 2015

Lukumaraton 15.8

Otetaas samantien vähän haastetta vastaan kirjablogissakin. Tai rennostihan tämän voi ottaa ja lukea niin vähän tai paljon kuin huvittaa, mutta itse pitää nyt ainakin sen verran yrittää että lukee enemmän kuin tavallisesti. Mikäs maraton se muuten olisi! :D Kivalta kuulostaa! Maratonin säännöt Oksan hyllyltä-blogissa.

Kuva Oksan hyllyltä-blogista
Itse aloittelen jo perjantain puolella, ja siinä alkaakin itsellä parin viikon kesäloma, eiköhän siinä ehdi maratonista toipua! :D

Pitää koittaa keksiä joku spesiaalikirja tähän, toivon mukaan sellainen jota ei malta käsistään laskea. Ernest Clinen Armada voisi olla kyllä hyvä valinta.. Niin paljon on houkutellut etten muutenkaan varmaan jaksa odottaa suomennosta! Maltanko vaan olla avaamatta kirjaa ennen maratonia jos se hyllyyn päätyy? :D Kirjasto kutsuu varmasti myös, ja pitää muistaa kirjata ylös myös lapsille luettava iltasatu. :) Miettii miettii.. :)

Edit klo 21:55:
Armada tilattu tätä varten, lisäksi Diktaattorin keittiömestari sekä 100 minuuttinovellia. Eiköhän noilla alkuun pääse! :)

2 kommenttia:

  1. Lykkyä & hyviä lukufiiliksiä maratonille! Itse olen osallistunut kahdesti ja on kyllä hieno kokemus :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Siltä se näyttääkin, surffailin lukemassa monesta blogista edellisen maratonin fiiliksiä niin innostuin itsekin mukaan :)

      Poista