keskiviikko 27. tammikuuta 2016

Laiska lukija.. ja uusi kipinä

Tai ehkei varsinaisesti laiska, luin vähän aikaa yhden kirjan loppuun mutta se oli uusintaluku ja postauskin jo löytyy - Auringon ydin tuli ahmittua uudemman kerran. Nyt on jotenkin vahingossa kerääntynyt pino keskeneräisiä kirjoja.. Pretties jatkaa Uglies-kirjan tarinaa, ja Shades of Earth on kesken Across the Universe-trilogiasta. Ja tänään hain kirjastosta yhden lisää, vähän kevyempää hömppää. Vasta julkaistu nuortenkirja Operaatio Huulituli, jatkoa Sammakkoprinsessalle, sekin tekisi mieli ottaa käsittelyyn. Aikamoista säätöä.

Veri vetää myös lukemaan vähän vampyyrijuttuja.. Näiden vähemmän sosiaalisten harrastusteni, kirjojen ja kynsien lisäksi on löytynyt pieni kipinä uuteen, vähän sosiaalisempaan ja ennenkaikkea ihanan nörtähtävään harrastukseen. Roolipelit. Pääsinkin tuossa opettelemaan vähän miten nämä systeemit toimii, kokemus siis pyöreä nolla mutta kerrankos sitä innostuu.. :D Kummallisia noppia, hahmolomakkeita ja jännittävä tarina joka veti kyllä aloittelijankin aika hyvin sisäänsä - kiitos toki kuuluu pelinjohtajalle. Parintunnin pintaraapaisu siis käytiin, vähän mietittiin eläytymistä, vähän koitin päästä hahmoon sisälle. Mielenkiintoisen tyypin arvoisa opastajani olikin mulle käteen lyönyt. Katsotaanpa siis josko pääsisi uudestaan seikkailemaan.. Jos tulee vaikka vampyyri vastaan? Hahmoni oli kuitenkin kuolevainen.. Sitä en kyllä tiedä alanko metsästämään epäkuolleita, vai onko tuo suunta liian kova pala purtavaksi, jos itse tulenkin purruksi. Ken tietää.. :)


2 kommenttia:

 1. Hauska kuulla, että olet löytänyt uuden harrastuksen :) Kuulostaa mielenkiintoiselta. Vampyyrit aiheena kiinnostavat. Minullakin on hyllyssä odottamassa sama nuortenkirja. Kiva tutustua välillä ihan uuteen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, tuo oli ihan jännää, ja mielenkiinnolla odottelen että pääsisi isomman porukan kesken pelaamaan, niin näkee taas vähän enemmän. :)
   Kiva kirja on, aloitinkin sen lukemisen heti kun olin tämän postauksen kirjoittanut, ja nukkumaanmeno venähtikin hiukan, kirja jo puolenvälin paikkeilla.. :D

   Poista