lauantai 7. marraskuuta 2015

Liebster Award

Kirjaston kummitus muisti tunnustuksella, kiitos! Ihan ei taida kyllä nyt irrota kysymyksiä tai haastetta eteenpäin mutta koitan nyt sentään vastata minulle esitettyihin kysymyksiin. Tässä kuitenkin ne säännöt joita nyt en täysin noudata..

1. Kiitä palkinnon antajaa ja linkkaa hänen bloginsa postaukseesi.
2. Laita palkinto esille blogiisi.
3. Vastaa palkinnon antajan esittämään 11 kysymykseen.
4. Nimeä 5-11 blogia, jotka mielestäsi ansaitsevat palkinnon ja joilla on alle 200 lukijaa.
5. Laadi 11 kysymystä, joihin palkitsemasi bloggaajat puolestaan vastaavat.
6. Lisää palkinnon säännöt postaukseen.
7. Ilmoita palkitsemillesi bloggaajille palkinnosta ja linkkaa oma postauksesi heille, jotta he tietävät mistä on kyse.Ja kysymykset vastauksineen:
1. Jos kirjoittaisit kirjan mahdollisimman erikoisella salanimellä, millainen se olisi?
Öö, aika vaikea. Joku mikä kuulostaa kiinnostavalta? Ehkä joku vanhanaikaisen kuuloinen nimi, josta tulisi kenties mieleen metsänkeiju tai jotain siihen suuntaan. Tyylilaji olisi ehkä jotain taikoja tihkuvaa fantasiaa, jotenkin siihen sopiva nimi siis.

2. Mikä on viimeisin kirja, joka on jäänyt sinulta kesken? Miksi?
Taisi olla Mies joka rakasti järjestystä. Ei vaan uponnut, en jaksanut lukea. Ei vetänyt niin mukaansa että viitsisi tahkota väkisin.

3. Luetko sarjakuvia?
Kyllä, Aku Ankan taskukirja tulee joka kuukausi haettua.. :D Lisäksi uppoaa Kiroileva siili, Fingerpori, Baby Blues.. Nettisarjakuvaa myös, Scandinavia and the World on huippu. :)

4. Onko sinulla yleensä samaan aikaan monta kirjaa luettavana vai keskitytkö mieluummin vain yhteen kerrallaan?
Yleensä yksi mutta välillä lipsuu, esimerkiksi nyt. Kolme kirjaa kerralla, Harry Potter ja Viisasten Kivi on kesken nyt noin viidettäkymmenettä kertaa. Kirjasto menee kiinni pariksi viikoksi nyt ja lainasin juuri ison pinon, mielenkiinnosta aloin lukemaan Barry Trotteria.. :D En kyllä tiedä mitä siitä tulee, aika hämärää huttua. Ja kolmas, pari kirjaa sitten luettu Lumottu jäi kalvamaan ja loput trilogiasta tuli postissa englanninkielisenä, toista kirjaa olen siitä sarjasta siis koettanut aloitella.

5. Oletko koskaan ostanut kirjaa omaksi vain sen takia, että pidit sen kansista? Entä oletko lainannut kirjaa kirjastosta samasta syystä?
No nimen perusteella kyllä, ehken kuvan. Takakansi tulee kyllä aina luettua että en nyt tiedä voiko puhtaasti kyllä sanoa. Kirpputorilta tuli Hyvä Sängyssä napattua matkaan ihan nimen vuoksi. Kirjastosta kannen perusteella poimin käteeni Ready Player One-kirjan ja siitä tulikin yksi suosikeista joka löysi tiensä omaan hyllyyn hyvinkin pian. :)

6. Kerro missä kirjassa/kirjoissa on mielestäsi parhaat/kauneimmat/onnistuneimmat kannet. Entä huonoimmat?
No niistä hyvistä on ainakin esimerkki tuo edellä mainittu Ready Player One. Suomalaisilla kansilla. Potterit ovat hienoja useillakin kielillä. 
Huono... no taas kirjastopino, Henri Aleneff, Säihkyvä Planeetta. Aika ruma piirustus kannessa, mutta takakansi nyt kiinnosti  sen verran että lainasin.

7. Oletko lukenut jonkin sellaisen kirjan, jota et haluaisi myöntää lukeneesi? 
Jaa..? Barry Trotterin lukeminen ei nyt ainakaan kehuskelun aiheelta tunnu tässä vaiheessa mutta en nyt tiedä onko mikään kirja sellainen jota ei haluaisi myöntää lukeneensa. 

8. Oletko koskaan osallistunut lukupiiriin? 
En. 

9. Millaisesta päähenkilöstä et kirjoissa pidä? Kerro jokin esimerkki.
Hmm.. tyhmästä? jos joku toiminta aiheuttaa ihan myötähäpeää niin ei.. Vaikeita kysymyksiä!

10. Luetko koskaan kirjoja ääneen? Esimerkiksi itseksesi tai vaikka lapsille. 
En itsekseni mutta lapsille kyllä, iltasatu kuuluu jokaiseen päivään. :)

11. Mistä kirjasta tekisit elokuvan? Jos kirjasta on jo tehty elokuvasovitus, tekisitkö itse erilaisen?
Ready Player One tulee, en malta odottaa. :D  Ja tuo Lumottu, koko sarjasta. Noitia, vampyyrejä ja demoneita. 

Kiitokset haasteesta. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti